سئو سایت وردپرس برای جذب مشتری بیشتر

برترین افزونه‌های سئو وردپرس برای بهینه‌سازی سایت یاس وب

شما باید به قسمت ” نمایش به موتورهای جستجو ” بروید و مطمئن شوید که کادر کنار ” از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند “تیک ندارد. اگر به دنبال وبسایتی هستید که کسب و کارتان را متحول کند، شرکت هینزا با طراحی وبسایت حرفه‌ای و کاربرپسند، به شما کمک می‌کند تا در دنیای آنلاین بدرخشید. به عنوان مثال، Jetpack یک پلاگین دوکار است که سایت شما را موبایل‌پسند کرده و آن را ایمن می‌سازد. علاوه بر این، شما می‌توانید با دنبال کردن بهترین شیوه‌ها برای ایمن‌سازی سایت وردپرس خود، امنیت بیشتری برای آن فراهم کنید. اگر زمان و تلاش خود را برای انتخاب یک پلاگین سئو وردپرس با کیفیت، انتخاب یک تم مناسب و ساخت یک وب‌سایت سازگار با سئو سرمایه‌گذاری کرده‌اید، باید امنیت سایت خود را نیز در نظر بگیرید. چرا؟ چون این فرآیند مثل یک راهنمای حرفه‌ای است که کاربران را دقیقا به سمت محصولاتی که به دنبالشان هستند هدایت می‌کند.

اما باید در نظر داشته باشید که کسب رتبه بهتر فقط با طول محتوای بلند میسر نبوده و محتوا باید کیفیت بالایی داشته باشد. برای لینک سازی داخلی کافی است که محتوای خود را با کلمه کلید محتوای دیگر مرتبط کنید و با یک رنگ دیگر مانند آبی آن را بولد کرده و آدرس صفحه مقصد را لینک سازی کنید. در نهایت کابر با کلیک بر روی این لینک، می‌تواند به اطلاعات بیشتری از محتوا دسترسی داشته باشد. برای اینکه تو سئو موفق باشی، باید محتوایی بنویسید که جذاب باشد، اطلاعات درست و حسابی داشته باشد و به درد مخاطبت بخورد. محتوای شما نه تنها باید کلمات کلیدی که تارگت تعیین شده است در جای درست قرار بگیرد، بلکه باید جواب سوال مخاطب رو هم بدهد.

بنابراین، اگر دو سایت یکسان وجود داشت، اما یکی SSL داشت و دیگری نداشت، گوگل به احتمال زیاد سایت را با SSL رتبه‌بندی می‌کند. علاوه بر این، اگر تصمیم به تغییر افزونه سئو داشته باشید، یواست سئو ابزارهایی برای انتقال تنظیمات و داده‌های سئو از افزونه‌های دیگر به شما ارائه می‌دهد. این ویژگی‌ها این افزونه را به یک انتخاب قدرتمند و کاربرپسند برای بهینه‌سازی سایت‌های وردپرسی تبدیل کرده است. همچنین لازم به ذکر است که این افزونه به شما کمک می‌کند تا متادیتای Open Graph و تصاویر شبکه‌های اجتماعی را به مقالات بیفزایید. یکی از ویژگی‌های مهم این افزونه، تولید خودکار نقشه سایت XML می‌باشد که فرآیند خزیدن ربات‌های موتورهای جستجو در سایت شما را تسهیل می‌کند.

لینک‌های داخلی به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا ساختار وب‌سایت شما را بهتر درک کنند. با ایجاد لینک‌های داخلی به صفحات مرتبط، می‌توانید کاربران را برای مدت بیشتری در وب‌سایت خود نگه‌دارید و نرخ پرش را کاهش دهید. کلمات کلیدی باید مرتبط با محتوای شما باشند و جستجوهای کاربران را منعکس کنند. ابزارهای مختلفی مانند Google Keyword Planner و SEMrush می‌توانند به شما در شناسایی کلمات کلیدی مناسب کمک کنند. با توجه به افزایش استفاده از دستگاه‌های موبایل برای مرور وب، بهینه‌سازی سایت برای موبایل یکی از موارد مهم در سئو سایت وردپرس است.

این کار به کاربران کمک می‌کند تا راحت‌تر به محتوای مرتبط دسترسی پیدا کنند و در نتیجه، تجربه کاربری بهتری ارائه می‌دهد. پیوندهای یکتا (Permalinks) همان آدرس‌های اینترنتی (URL) هستند که کاربران و موتورهای جستجو برای دسترسی به صفحات و پست‌های وب‌سایت شما استفاده می‌کنند. انتخاب یک ساختار مناسب برای پیوندهای یکتا، می‌تواند تأثیر زیادی بر سئوی سایت وردپرسی شما داشته باشد. داده‌های ساختاریافته به موتورهای جستجو کمک می‌کنه تا محتوای سایتت رو بهتر بفهمن و اطلاعات مفیدتری به کاربران توی نتایج جستجو نشون بدن. به‌عنوان مثال، اگه یه صفحه محصول داری، می‌تونی با استفاده از داده‌های ساختاریافته، اطلاعاتی مثل قیمت، امتیاز و موجودی رو به گوگل نشون بدی.

سئو خارج سایت یا خارج صفحه ( Off Page SEO) شامل لینک ها و کارهایی است که خارج از محیط سایت انجام می گیرد. لینک سازی داخلی همان لینک هایی است که کاربر را به صفحه دیگری در همان دامنه ببرد. سئو داخل سایت هم شامل محتوا می باشد و هم منابع کد HTML در صفحات وب که باید بهینه شوند ولی سئو خارج سایت شامل لینک سازی، بازاریابی شبکه های اجتماعی می باشد. در دنیای امروز، داشتن یک وبسایت موفق و قابل دسترسی برای مخاطبان بسیار حائز اهمیت است. اما امکان دسترسی به وبسایت شما تنها بر اساس طراحی زیبا و محتوای با کیفیت نیست. برای جذب کاربران و جلب ترافیک بیشتر به سمت وبسایت خود، لازم است سئو (Search Engine Optimization) را در نظر بگیرید.

این فرآیند به معنای ایجاد لینک بین صفحات مختلف وب‌سایت است تا کاربر به راحتی بتواند به محتوای مرتبط دسترسی پیدا کند. برای شروع، به هنگام نوشتن محتوای جدید، به صفحاتی که می‌خواهید به آن‌ها لینک دهید توجه کنید و کلمات کلیدی مناسب را به عنوان لینک انتخاب کنید. این کار نه تنها به کاربران کمک می‌کند تا در وب‌سایت شما گشت بزنند، بلکه به موتورهای جستجو نیز کمک می‌کند تا به راحتی صفحات شما را ایندکس کنند. توجه به این نکته نیز مهم است که لینک‌ها باید طبیعی و مرتبط با محتوا باشند. تلاش کنید که در هر صفحه حداقل 2 تا 4 لینک داخلی ایجاد کنید، و از صفحه‌ای به صفحات دیگر با موضوعات مشابه لینک دهید.

با رایان دیزاین، نه تنها سایت شما در نتایج جستجو بالاتر خواهد رفت، بلکه کاربران تجربه ای بهتر از سایت شما خواهند داشت که این موضوع به افزایش نرخ تبدیل و رشد کسب وکارتان کمک می کند. افزونه رنک مث بعنوان یکی از کاملترین افزونه های سئو وردپرس، از 20 نوع اسکیما از جمله اسکیمای محصول، ویدیو، سوالات متداول و غیره پشتیبانی می‌کند. تمامی چک لیست سئو که تاکنون ذکر کردیم اعم از ساخت نقشه سایت، تنظیمات نوشته و.. بیش از حد لینک‌سازی نکنید و برای لینک‌سازی صفحات مرتبط به یکدیگر، نیاز و سوالات کاربر را در نظر بگیرید. برای مثال در صفحه محصول حتما باید به صفحه دسته محصول لینک بدهید ولی از صفحه دسته نمی‌توانید به صفحه محصولات لینک بدهید. لینک سازی داخلی یکی از اقدامات برای تنظیمات سئو وردپرس است که اعتبار صفحات شما را تقویت می‌‍کند.

این مساله بهبود نرخ تبدیل، احتمال خرید یا ثبت نام کاربران را افزایش می‌دهد. اگر شما صاحب کسب‌وکاری هستید، مانند یک کافه کتاب دنج در بوستان، وب‌سایت شما باید در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) رتبه بالایی داشته باشد تا مشتریان محلی شما را جذب کند. در این راهنما، تکنیک‌های اثبات‌شده‌ای را برای بهینه‌سازی سایت وردپرس خود بررسی خواهیم کرد که به شما امکان می‌دهد از رقبا بالاتر بروید و با مخاطب هدف خود ارتباط برقرار کنید. Breadcrumbs نوعی ابزار مسیریابی است که به بازدیدکنندگان کمک می‌کند تا بفهمند در کجای وب‌سایت قرار دارند و چگونه به صفحات دیگر پیمایش کنند. از نظر سئوی وردپرس، breadcrumbs می‌تواند اطلاعات متنی بیشتری را در مورد ساختار وب‌سایت شما و ارتباط بین صفحات و پست‌های مختلف به موتورهای جستجو ارائه دهد. با فعال کردن breadcrumbs در وب‌سایت وردپرس خود، می‌توانید هم برای بازدیدکنندگان و هم برای موتورهای جستجو، حرکت در سایت خود و درک محتوای هر صفحه را آسان‌تر کنید.

تگ H1 مهم‌ترین تگ عنوان توی هر صفحه‌ست که نشون می‌ده صفحه در مورد چه موضوعیه. اگه چندین تگ H1 توی یه صفحه داشته باشی، موتورهای جستجو دچار سردرگمی می‌شن و نمی‌تونن موضوع اصلی صفحه رو به‌درستی بفهمن. برای چک کردن سرعت سایت، می‌تونی از ابزارهایی مثل Google PageSpeed Insights یا GTmetrix استفاده کنی. این ابزارها بهت گزارش کاملی از مشکلات سرعت سایتت می‌دن و راه‌حل‌هایی برای بهبودش ارائه می‌کنن. با استفاده از ابزارهای Google Suggest، AnswerThePublic یا حتی بررسی سوالات پرتکرار کاربران توی سایت‌های پرسش و پاسخ، می‌تونی کلی از این کلمات رو پیدا کنی. مثلاً به جای "خرید کفش"، عباراتی مثل "خرید کفش ورزشی ارزان مردانه" می‌تونه یه Long-Tail Keyword باشه.

از این‌رو مهم است که از بهترین متخصص‌های سئو برای بهبود رتبه وب سایت استفاده کرد. برای برقراری ارتباط با کارشناس‌های پابلیکا کافی است که در انتهای همین متن و در قالب کامنت سوالات خود را درج کنید تا با مشاوره رایگان از خدمات این مجموعه بهره‌مند شوید. دسته‌بندی‌های پست در وردپرس به شما کمک می‌کنند تا محتوای سایت خود را به صورت منظم و سازمان‌یافته ارائه دهید. با برنامه‌ریزی دقیق برای معماری سایت و جلوگیری از مشکلات کنیبالیزیشن کلمات کلیدی، می‌توانید به بهبود سئو و افزایش رتبه‌بندی سایت خود در موتورهای جستجو کمک کنید. این کار باعث می‌شود که سایت شما بهینه‌تر عمل کرده و تجربه کاربری بهتری را فراهم کند. لینک‌سازی خارجی، یا به عبارتی backlinks، یکی از اساسی‌ترین تکنیک‌های سئو است که به اعتبار و اعتبار وب‌سایت شما کمک می‌کند.

البته نوشتن توضیحات متای سایت کار هر کسی نیست و فقط یک سئوکار کاربلد از پس آن بر می‌آید. پس اگر سر رشته‌ای از این کار ندارید، بهتر است از خدمات سئو ما کمک بگیرید. شما می‌توانید از خدمات تولید محتوا پرش، با هدف داشتن صفحاتی کاملا غنی و پرمحتوا کمک بگیرید. پس باید با اطمینان کامل، بگوییم که سئو محصولات، قدم بسیار مهمی است که باید در طی فرایندهای سئوی سایت فروشگاهی (خصوصا سئو on page) انجام شود. تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. در سئو تولید محتوا همیشه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و بازنویسی محتوا هم یک بخش مهم در تولید محتوا بشمار می آید.

ضمن اینکه انگلیسی بودن urlها هم مستقیما روی بهینه سازی های سئویی سایت شما تاثیر می‌گذارند. در این مقاله یک چک لیست از اقدامات لازم برای تنظیمات سئو وردپرس را آورده‌ایم. با رعایت این چک لیست، اولین قدم‌ها برای بهینه سازی سایت‌تان در موتورهای جستجو را بردارید. علاوه بر سئو داخلی، با لینک‌سازی خارجی می‌توانید از صفحات و سایت‌های دیگر برای سایت‌تان اعتبار بگیرید. به طور کلی هر یک از نکات سئوی سایت‌های وردپرسی برای این عنوان می‌شود که بتوان راحت تر وب سایت را به رتبه یک نتایج موتورهای جستجو ارتقا داد. در نتیجه، نیاز است که از یک متخصص سئوی ماهر استفاده کرد تا جای هیچ نگرانی وجود نداشته باشد.

ایجاد و ارسال نقشه سایت XML یکی از تکنیک‌های سئو سایت وردپرس است که به بهبود ایندکس‌گذاری صفحات وب‌سایت شما کمک می‌کند. برای ایجاد نقشه سایت XML، می‌توانید از افزونه‌هایی مانند Yoast SEO یا Google XML Sitemaps استفاده کنید. این افزونه‌ها به صورت خودکار نقشه سایت را ایجاد کرده و به روزرسانی می‌کنند. پس از ایجاد نقشه سایت، باید آن را به گوگل از طریق Google Search Console ارسال کنید. این کار به موتورهای جستجو اجازه می‌دهد که با سرعت بیشتری به صفحات جدید وب‌سایت شما دسترسی پیدا کنند و آن‌ها را ایندکس کنند. همچنین، اطمینان حاصل کنید که نقشه سایت شما شامل تمامی صفحات اصلی سایت و مقالات جدید باشد و به‌طور مرتب به‌روزرسانی شود.

همچنین، به یاد داشته باشید که سئو یک فرآیند پیوسته است و نیازمند پیگیری و به روزرسانی مداوم است. با دریافت خدمات سئو سایت از کارشناسان این زمینه می‌توانید نسبت به بهبود رتبه سایت خود در نتایج موتورهای جستجو کاملا مطمئن باشید. گوگل سرچ کنسول، که گاهی به‌عنوان ابزاری برای وبمستران شناخته می‌شود، یکی از مهم‌ترین ابزارهایی است که گوگل در اختیار صاحبان وب‌سایت قرار داده است. این ابزار به شما کمک می‌کند تا نحوه عملکرد محتوای وب‌سایت خود در موتور جستجوی گوگل را بررسی و بهینه‌سازی کنید. به عبارت دیگر، وردپرس ابزارهای لازم را برای پیاده‌سازی بهترین شیوه‌های سئو فراهم می‌کند که می‌تواند به بهبود رتبه‌بندی سایت شما در گوگل کمک کند.

با توجه به اینکه وردپرس محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) در جهان است، به همین دلیل هدف اصلی حملات سایبری قرار می‌گیرد. تأمین امنیت وب‌سایت شما نه تنها از اطلاعات کاربران محافظت می‌کند، بلکه به حفظ رتبه‌بندی سایت شما در موتورهای جستجو نیز کمک می‌کند. در این بخش به بررسی روش‌های مؤثر برای تأمین امنیت وب‌سایت وردپرس شما می‌پردازیم. با ایجاد یک منوی ناوبری ساده و کاربرپسند، شما می‌توانید تجربه کاربران را بهبود بخشید و همچنین به موتورهای جستجو کمک کنید تا سایت شما را بهتر ایندکس کنند. این اقدام می‌تواند به بهبود رتبه‌بندی سایت شما در نتایج جستجو و افزایش ترافیک سایت کمک کند.

در متا توضیحات خود از کلمات کلیدی اصلی و مرتبط با محتوای صفحه استفاده کنید. این کار به موتورهای جستجو و کاربران کمک می‌کند تا بهتر بفهمند صفحه شما درباره چه چیزی است. پشتیبانی از ساختارهای داده (Schema) بسیار مهم است و یک قالب وردپرس سازگار با سئو باید از ساختارهای داده یا اسکیما (Schema) پشتیبانی کند. این ساختارها به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا بهتر بفهمند که محتوای شما درباره چیست و آن را به شکل بهتری در نتایج جستجو نمایش دهند. همانطور که در این مقاله مشاهده کردید، سئو وردپرس شامل مجموعه ای از اقدامات و استراتژی ها برای بهینه سازی وب سایت شما برای موتور های جستجو است. با پیاده سازی صحیح این اقدامات، می توانید رتبه سایت خود را در نتایج جستجو ارتقا داده و ترافیک ارگانیک بیشتری جذب کنید.

برای درک بهتر این موضوع، بهتر است در ابتدا با انواع سئو آشنا شویم و نکات مهم هر بخش را با هم مرور کنیم. لازم به ذکر است هنگامی که از سئو صحبت می کنیم، منظور ما سه بخش اصلی آن می باشد؛ سئو تکنیکال، سئو محتوایی و سئو خارجی. ابزارهایی مثل Ahrefs یا Screaming Frog بهت کمک می‌کنن تا لینک‌های شکسته رو پیدا کنی و اونا رو یا به صفحات درست ریدایرکت کنی یا اگه صفحه‌ای حذف شده، لینک رو کاملاً حذف کنی. گوگل وقتی سایتتو می‌خزه (crawl می‌کنه)، ممکنه با یه سری خطاها مواجه بشه که نمی‌تونه به همه صفحات دسترسی پیدا کنه. این خطاها، که بهشون Crawl Errors گفته می‌شه، اگه رفع نشن، می‌تونن روی رتبه سایتت اثر منفی بذارن.

با پیروی از این مراحل، می‌توانید به بهینه‌سازی بهتر سئو سایت خود و افزایش نمایان بودن آن در نتایج جستجو کمک کنید. سرعت بارگذاری وب‌سایت یکی از عوامل مهم در سئو است و به همین دلیل بهینه‌سازی سرعت سایت باید در اولویت قرار گیرد. Core Web Vitals، که شامل معیارهایی مانند LCP (Largest Contentful Paint)، FID (First Input Delay) و CLS (Cumulative Layout Shift) است، به شما کمک می‌کند تا تجربه کاربری بهتری را فراهم کنید. موتورهای جستجو به ویژه گوگل به این معیارها توجه می‌کند و وب‌سایت‌هایی که این پارامترها را رعایت می‌کنند، در نتایج جستجو برتری خواهند داشت. برای بهینه‌سازی سرعت سایت خود، ابتدا باید از ابزارهایی مانند Google PageSpeed Insights و GTmetrix استفاده کنید تا نقاط ضعف را شناسایی کنید. همچنین، اطمینان حاصل کنید که از یک هاست مناسب و با کیفیت استفاده می‌کنید، زیرا هاست کند می‌تواند به تأخیر در بارگذاری سایت منجر شود.

این کار باعث می‌شود که ساختار وب‌سایت شما قوی‌تر و بیشتر قابل دسترسی باشد. با لینک‌سازی داخلی صحیح، می‌توانید به بهبود سئو سایت‌های وردپرسی و افزایش مدت زمان اقامت کاربران در وب‌سایت خود کمک کنید. استفاده از داده‌های ساختار یافته (Schema Markup) یکی از تکنیک‌های مهم سئو سایت وردپرس محسوب می‌شود که به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا محتوای سایت شما را بهتر درک کنند. داده‌های ساختار یافته یک نوع کد HTML هستند که به وب‌سایت شما اطلاعات اضافی می‌دهند و باعث می‌شوند که نتایج جستجو جذاب‌تر جلوه کنند. برای شروع، می‌توانید از ابزارهای تازه‌وارد مانند Schema.org یا Google Structured Data Markup Helper برای ایجاد کدهای مناسب استفاده کنید.

برای ایجاد یک صفحه فرزند، به هنگام ساخت صفحه، صفحه والد را از منوی کشویی «والد» انتخاب کنید. در برنامه‌ریزی معماری سایت، دقت کنید که هر صفحه یا پست برای یک کلمه کلیدی یا عبارت خاص بهینه‌سازی شود. از تکرار بیش از حد کلمات کلیدی خودداری کنید و سعی کنید تا هر صفحه یا پست هدف خاصی را دنبال کند. پس از ارسال نقشه سایت، می‌توانید وضعیت ایندکس شدن صفحات سایت خود را از طریق Google Search Console پیگیری کنید. این ابزار به شما نشان می‌دهد که کدام صفحات ایندکس شده‌اند و اگر خطایی وجود داشته باشد، شما را مطلع می‌کند.

برای اینکه سایت شما واقعاً در نتایج جستجو بدرخشد و ترافیک ارگانیک بیشتری به خود جذب کند، کارهای بیشتری باید انجام دهید. با چند قدم ساده و استراتژی‌های موثر، می‌توانید قابلیت دیده‌شدن سایتتان را به حداکثر برسانید و از تمام امکانات وردپرس بهره‌مند شوید. وقتی که کاربران پیوند یکتای یک صفحه را در نتایج جستجو می‌بینند و این پیوند به‌طور واضح و دقیق نشان دهد که محتوای صفحه درباره چیست، احتمال کلیک بر روی آن افزایش می‌یابد. پس از تنظیم SSL، باید نقشه سایت خود را دوباره به Google Search Console ارسال کنید تا موتورهای جستجو از تغییر پروتکل سایت شما مطلع شوند و صفحات سایت را با HTTPS ایندکس کنند. کاربران به وب‌سایت‌هایی که با HTTPS (به جای HTTP) شروع می‌شوند، بیشتر اعتماد می‌کنند.

برای اینکه صفحات سایتت توی نتایج جستجو بهتر دیده بشن، باید تگ‌های عنوان، متا تگ‌ها و محتوای صفحات رو بهینه کنی. این سه بخش تأثیر زیادی روی سئو دارن و هم برای گوگل و هم برای کاربرا مهم هستن. وقتی این پایه‌ها محکم باشن، سایتت می‌تونه درست کار کنه و موتورهای جستجو هم به‌ راحتی می‌تونن سایتتو بخزن (crawl کنن) و ایندکس کنن. اگه بخوای سئوی خوبی داشته باشی و توی نتایج جستجو دیده بشی، باید مطمئن بشی که زیرساخت سایتت از نظر فنی درست و بهینه‌ست. نقشه سایت XML یه فایله که کمک می‌کنه موتورهای جستجو مثل گوگل، تمام محتوای مهم سایتت رو راحت‌تر بخزن (پیدا کنن و در دیتابیسشون ذخیره کنن).

تک‌تک ما امیدواریم که با تلاش خود، تاثیری هر چند کوچک در بهبود کیفیت وب فارسی داشته باشیم. راهنمای ما را دنبال کنید تا به‌آسانی Google Search Console را به سایت خود اضافه کنید. بسیاری از هاستینگ‌ها فرآیند نصب را برای شما ساده کرده‌اند و شما می‌توانید با چند کلیک ساده گواهینامه را نصب کنید. اگر از هاستینگ‌های مدیریت نشده استفاده می‌کنید، ممکن است نیاز باشد تا گواهینامه را به صورت دستی نصب کنید. برای بررسی اینکه کجاها ریدایرکت 302 به کار برده شده، می‌تونی از ابزارهایی مثل Screaming Frog یا Ahrefs استفاده کنی. برای موتور جستجوی بینگ هم می‌تونی از Bing Webmaster Tools استفاده کنی که معادل GSC برای بینگه.

کم نیستند کسانی که موتور جستجو و گوگل را به عنوان واژه‌های مترادف به کار می‌برند. جستجو بر روی موبایل طی سال‌های اخیر همواره روندی افزایشی داشته و از سال ۲۰۱۵ به بعد، سرچ موبایل از سرچ دسکتاپ بیشتر شده است. همچنین در حال حاضر، سهم دسکتاپ در میان ابزارهای اتصال به اینترنت در سطح جهان کمتر از ۵۰ درصد است (منبع). با دیجیتال برندینگ کسب و کار خود را متحول کنید، همین امروز شروع کنید … تیم “میم” تلاش می کند که با بهره گیری از فضای دیجیتال در کسب و کار شما رشد چشمگیری ایجاد کند. اما نکته خیلی خیلی مهمی که در این بخش باید به آن دقت کنید، این است که اصلا نباید با استفاده بیش از حد از تگ ها، کاربر و حتی گوگل را گیج کنید. شما باید چیدمان صحیح یک صفحه محصول را بلد باشید و سعی کنید از سفارشی سازی کردن این صفحه بپرهیزید.

پیشنهاد می‌کنیم از ابزار Site Audit از Semrush استفاده کنی تا مشکلات نقشه سایتت رو پیدا کنی و رفعشون کنی. خوشبختانه، اگه نقشه سایت به‌طور خودکار ساخته نشد، استفاده از ابزارهایی مثل sitemap generator کار رو برات آسون می‌کنه. شما حتما باید پیش از بارگذاری تصاویر در کتابخانه رسانه وردپرس، مطمئن شوید که نام و ALT مناسب برای آنها انتخاب کرده‌اید. اما مطابق شکل زیر، یکی از بهترین ساختارهای بهینه برای سئو در پیوندهای یکتا حالت “نام نوشته” است. وردپرس گزینه‌های مختلفی را برای تعیین ساختار پیوندهای یکتا در اختیارتان قرار می‌دهد و شما باید مطمئن شوید که از مناسب ترین گزینه استفاده می‌کنید.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/